Το κόστος κατασκευής και λειτουργίας ενός οικοδομικού έργου, η διάρκεια ζωής του, και η ποιότητα ζωής που προσφέρει στους ενοίκους του, καθορίζονται τελικά από τα υλικά που επιλέγονται για την κατασκευή και τη συντήρησή του και από τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζονται στο έργο. Η γνώση των τεχνικών ιδιοτήτων των δομικών υλικών αποκτά τεράστια σημασία, αφού μόνο αυτή επιτρέπει τη σωστή επιλογή και εφαρμογή τους στο έργο. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη, εφαρμογή των υλικών αλλά και την επίβλεψη.
Η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων στους πελάτες μας, αποτελεί βασικό στόχο της εταιρείας και επιτυγχάνεται μέσω των εμπορικών μας συνεργασιών με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των μονωτικών και δομικών υλικών .
Στο κατάστημά μας θα βρείτε μονωτικά και δομικά υλικά υψηλής απόδοσης και τεχνολογίας σε μεγάλη γκάμα προϊόντων για τη λύση που χρειάζεστε. Υλικά για :

  • ΣΦΡΑΓΙΣΗ
  • ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
  • ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ
  • ΣΚΥΡΟΔΕΤΗΣΗ
  • ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ - ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ
  • ΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

SIKA

Η SIKA, ξεκινώντας από την Ελβετία το 1910, έχει κατορθώσει με την παρουσία της σε περίπου 71 χώρες με 80 περίπου θυγατρικές εταιρίες να θεωρείται από τις πιο σημαντικές εταιρίες στο κλάδο των μονωτικών, δομικών και ειδικών υλικών.

KNAUF

Η Knauf είναι η πρώτη στον κλάδο της πιστοποιημένη κατά τα διεθνή πρότυπα ISO 9000 στην Ελλάδα, με έντονη επενδυτική και εξαγωγική δραστηριότητα, σημαντική τεχνική και εμπορική υποστήριξη, σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο και έντονη κοινωνική προσφορά.

FLEX

Η FLEX διαθέτει πλήρη σειρά εξειδικευμένων επαγγελματικών εργαλείων σε πολλές κατηγορίες όπως:
Επεξεργασία ανοξείδωτου
Ξύλο
Οικοδομικές εργασίες

LOTTO WORKS

Υψηλής ποιότητας σειρά υποδημάτων και ρουχισμού ασφαλείας και εργασίας.

FISCHER

H fischer είναι ο παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς στον τομέα της μηχανικής αγκύρωσης: νάιλον βύσματα, μηχανικά αγκύρια, χημικά αγκύρια, βίδες, αφρούς, στεγανωτικά υλικά, κόλλες, στηρίγματα Η/Μ SaMontec, στηρίγματα θερμομονώσεων, e-fix ηλεκτρολογικά στηρίγματα, τρυπάνια, δίσκους, κλπ.

TEKTO HELLAS

Η ΤΕΚΤΟ αποτελεί μια σύγχρονη και αναπτυσσόμενη εταιρία παραγωγής προηγμένων μονωτικών υλικών βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και αειφόρου δόμησης.
Είναι η πρωτοπόρος εταιρία παραγωγής υπερ-ελαφρών και υψηλά θερμομονωτικών ελαφροσκυροδεμάτων (Poliplus-Politerm) καθώς και υψηλά θερμομονωτικών επιχρισμάτων (Tektoterm) και επιχρισμάτων παθητικής πυροπροστασίας (Protherm Light) με βάση τα σφαιρίδια διογκωμένης πολυστερίνης, EPS.

TEKNOFOAM

Η εταιρεία TEKNOFOAMδραστηριοποιείται στο χώρο των ηχομονωτικών-ηχοαπορροφητικών υλικών καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας για ηχομόνωση και για βελτίωση του ήχου σε συγκεκριμένους χώρους. Η σειρά TEKNOFON αποτελεί μια πλήρη λύση σε όλα τα προβλήματα ηχομόνωσης ή ηχοβελτίωσης για όλα τα φάσματα του ήχου.

Αποκλειστική Διάθεση για τη Σπάρτη

  • SIKA
  • TEKTO HELLAS
  • FISCHER